En Erhvervslytning er tidskrævende og ofte ressource tung. Derfor har vi lavet denne guide med 4 gode råd, så i kommer godt fra start.

Planlæg i god tid.

Start med at lave en flytte plan for hele projektet. Den kan indeholde deadlines, overtagelsesdatoer, leveringstider, m.m. Generelt handler det om at få styring på så mange dele af flytningen så tidligt som muligt. Hvis planlægningen ikke faciliteres ordentligt kan udgifterne hurtigt løbe op.

Indretning af det nye lejemål

Det kan umiddelbart lyde bagvendt, men ved at få afdækket behov og ønsker til det nye lejemål, får i et bedre overblik over hvilket inventar i kan genbruge og hvor meget der skal købes.

Oprydning

Oprydningsfasen er et essentielt område hvor i har mulighed for at sortere jeres inventar. Man kan ofte dele det op i tre kategorier: Skal genanvendes, upcycles og bortskaffes.

En god ide er at lave en fuld inventarregistrering over inventaret i virksomheden, så kan i nemt matches jeres nuværende inventar med jeres behov i det nye domicil.

Til sidst er det en god mulighed for at ryddet op i den genstande der som ofte hobes op igennem tiden,

således i ikke flytter unødvendigt inventar og dokumenter.

Nedpakning og flytning

Nedpakning af inventar er ofte en af processerne der tager mest tid. Så inddrag medarbejderne i godt tid og meddel hvilke dage der skal flyttes, hvornår og hvordan nedpakningen skal foregår.

Til selve flytningen er det en god ide at have styr på flytte firmaet i god tid, således at i får den rigtige service og flytningen kan varer tages til tiden. Tjek også om jeres inventar og andet er forsikriret under flytningen eller sørg for at bruge et professionelt flytte firma der forsikre jeres værdifulde genstande under flytningen.

Få hjælp til din flytning af en specialiseret rådgiver

Alle kan foretage en flytning, men hvis du selv har stået med en privat flytning kender du nok til de mange uforudsete aspekter og udgifter der kan forekomme. Ved at søge rådgivning og sparring ved et specialiseret flytte firma, får du hjælp til budgettering, planlægning og koordinering.

I stedet for at skulle holde styr på leveringer, koordinere flytningen i mellem flere leverandører, har du en sparringspartner der står for alt det praktiske, som har ekspertviden inden for området.

Du undgår derved nede tid i forhold til din drift og spare dig selv en masse tid i forbindelse med flytningen, så du kan varer tage dine kerneopgaver.