Services |     Projektledelse

Projektledelse

Minimal driftsforstyrrelse og forudsigelige omkostninger

 • Projektledelse

  Forudsigelige omkostninger

  Systemer til at styring af projektets økonomi giver kunden fuld kontrol over omkostningerne, og ikke kun de omkostninger, der er forbundet med den faktiske fysiske flytning, men også alle de andre omkostninger, der opstår ved en flytning.

  Minimal driftsforstyrrelse

  Et flytteprojekt er et omfattende og tidskrævende projekt. Mangel på erfaring og god planlægning kan føre til unødvendige omkostninger, forsinkelse og ikke mindst tab af tid, som skulle være gået til de egentlige arbejdsopgaver. Vores projektplan er udviklet over mere end 30 år og tager højde for alle tænkelige situationer. Med mere end 1000 kontrolpunkter glemmer vi ikke noget. Vores erfarne konsulenter styrer projektet gennem styrings- og projektgrupper, således den daglige drift påvirkes minimalt.

  Kommunikation og involvering

  At sikre god kommunikation gennem hele projektet er et afgørende punkt i et godt flytteprojekt. De rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt og involvering af medarbejderne er succeskriterier. Vores metode til et internt informationsprojekt sikrer, at projektet falder godt ud i denne henseende.

  First Mover Group har udviklet en portal for involvering og intern kommunikation, hvor alle medarbejdere får en intranetside med projektinformation, praktisk information og FAQ’er.