Services |     Eksekvering

Eksekvering

Dagene før hovedflytning, selve hovedflytningen og første arbejdsdag

 • Eksekvering

  Dagene før

  Kickoff for den fysiske flytning gennemføres 1-2 uger før flytningen. Der afholdes informationsmøde om processen med alle medarbejdere, oprydningsaktiviteter afholdes, nedpakning og før-flytningsaktiviteter udføres, og opmærkningssystemet distribueres.

  Virksomheden har ofte selv mange egne indkøb, der kræver montering og opkobling såsom pc’er, AV-udstyr osv. Vi sørger for, at dette er på plads i god tid før flytningen, så virksomhedens egne resurser kan fokusere på deres faktiske arbejdsopgaver.

  Hovedflytning

  Sidst på arbejdsdagen pakker virksomhedens medarbejderne deres personlige ejendele ned og opmærker dem efter det uddelte opmærkningssystem. Vores medarbejdere møder op uden for arbejdstid og udfører hovedflytningen. Hovedflytningen afsluttes med rengøring, så jeres medarbejdere møder ind til et nydeligt lokale den første arbejdsdag.

  Vores mål er at minimere virksomhedens nedetid. Vi opnår dette med god planlægning og erfarne medarbejdere på alle niveauer.

  Første arbejdsdag

  Medarbejderne møder ind i nye lokaler, hvor de finder deres ejendele pænt placeret på deres nye arbejdsplads. Dockingstationer og skærme er tilsluttet, og alt hvad de skal gøre er at tænde deres pc’er og starte på en ny arbejdsdag.

  Fejl og mangler rapporteres i flytteportalen, og vores personale på stedet reagerer med kort varsel for at sikre en god oplevelse.

  FMG’s personale på stedet fjerner brugt emballage kontinuerligt den første arbejdsdag, så der er få spor tilbage efter flytningen, når dagen er omme.