Byggeteknisk rådgivning

Services | lejeraadgivning | Byggeteknisk rådgivning

Byggeteknisk rådgivning

Byggeteknisk rådgivning

Når din virksomhed flytter til nye lokaler, enten til et nyt eller eksisterende byggeri, er der ofte mange tekniske valg og beslutninger, der skal tages. Det kan ofte være både vanskeligt og tidskrævende at tage stilling til disse valg, og det tager fokus fra den daglige drift.

Vores byggetekniske rådgivere står ved din side i mødet med professionelle modparter for at sikre, at du får leveret det, som er aftalt, til rette tid uden unødvendige omkostninger. Vi sørger for en tæt opfølgning af byggeprocessen, hjælper dig med gode valg og kontrollere, at det, som bygges, er i henhold til forventninger og de aftalte kravsspecifikationer. Vi vil også være til stede ved overtagelsen og udarbejde en overtagelsesprotokol, som dokumenterer eventuelle afvigelser.

En del af flytteprocessen er også tilbagelevering af de gamle lokaler. Udlejer vil normalt sørge for at dækket så meget som muligt af renoveringsomkostningerne fra eksisterende lejer – uafhængig af de fremtidige planer for lokalerne. Vores specialister har meget erfaring i sådanne processer og støtter din virksomhed i forhandlingen for at reducere ekstraudgifter.

Våre rådgivere

Våre rådgivere