Hjem | Nyheder | Ny CEO i First Mover Group
First Mover Group | 04.12.2020
Nyheter

Ny CEO i First Mover Group

Eirik Arnø er ansat som ny CEO i First Mover Group.

 First Mover Group har ansat Eirik Arnø som ny CEO. Arnø kommer fra Data Respons, hvor han blandt andet har haft ansvaret for strategiarbejdet i koncernen. Han tiltræder stillingen den 1. oktober. Eirik Arnø er uddannet civiløkonom fra Handelshøyskolen BI. Før Data Respons arbejdede han med forretningsudvikling i Aker Solutions med fokus på M&A og strategi. Han har også 8 års erfaring fra konsulentbranchen som partner i Cardo Partners.

“Jeg ser frem til at blive en del af og lede et selskab med så mange engagerede og dygtige medarbejdere. Selskabet har været igennem en fantastisk rejse de sidste 14 år og er i gang med at etablere sig som en ledende aktør i Norden. FMG skal fortsat være et fremsynet og dynamisk selskab med klare ambitioner om videre udvikling og international vækst”, siger Eirik Arnø, den tiltrædende CEO.

Den nuværende CEO Tore Martinsen fortsætter som bestyrelsesformand, men vil også have en aktiv rolle som rådgiver med fokus på forretningsudvikling og M&A.

“Vi er særdeles tilfredse med at få Eirik med på holdet. Han kommer med en strategisk tankegang, nye perspektiver og erfaringer fra børsnoterede selskaber. Vi er overbeviste om, at han sammen med resten af teamet vil løfte FMG i næste vækstfase,” siger Tore Martinsen, bestyrelsesformand i FMG.

Kontakt meg angående denne artikkelen

Kontakt meg

Article detail form - DA
*Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vår personvernerklæring.