Hjem | Nyheder | First Mover Group køber Resultat Projektledning
First Mover Group | 08.12.2020
Nyheter

First Mover Group køber Resultat Projektledning

First Mover Group har i dag underskrevet en aftale om at købe 100 % af aktierne i Resultat Projektledning Sverige AB (Resultat), et svensk lejerådgivnings- og projektledelsesselskab med kontorer i Gøteborg, Stockholm og Malmö.

“Med dette opkøb fortsætter vi med at styrke vores position i Sverige, som er Nordens største marked. Resultat er en førende aktør på lejerådgivningsmarkedet i Gøteborg, hvor de leverer værdiskabende tjenester og støtte til virksomheder, der skal flytte. Opkøbet vil give synergier og styrke First Mover Groups position som en komplet tjenesteleverandør,” siger Eirik Arnø, CEO i First Mover Group.

“Vi ser frem til at blive en del af First Mover Group. Vi deler de samme værdier og brænder for at levere førsteklasses tjenester til vores kunder. Jeg er derfor tryg ved, at vi sammen kan skabe yderligere kundeværdi,” siger Christer Johanson, CEO i Resultat.

“Vi er særdeles tilfredse med at styrke gruppen med komplementære kompetencer og glæder os over at kunne ønske nye talenter velkommen til FMG-familien. Sammen skal vi fortsætte den lønsomme vækst og skabe værdi for kunderne, de ansatte og aktionærerne,” konkluderer Eirik Arnø.

 Yderligere information:

Eirik Arnø, CEO; +47 958 40 210

Tore Martinsen, bestyrelsesformand i FMG; +47 970 36 218

Kontakt meg angående denne artikkelen

Kontakt meg

Article detail form - DA
*Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vår personvernerklæring.